Sunday, August 4, 2013

Thank you all!!!














To 3o Pre/Post Fest έφτασε στο τέλος του και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. 

Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Balkan Colla, τους Τhe Raindogs, τους Folk N Roll και τον Dj Chico που μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και που με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις ξεσήκωσαν τον κόσμο που παραβρέθηκε. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας για την σημαντική βοήθεια που μας προσέφεραν στην προώθηση του φεστιβάλ καθώς και όλους όσους στήριξαν με τον δικό του τρόπο αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να παρουσιάσουμε μια αξιόλογη πλευρά εναλλακτικής τέχνης στην πόλη της Πρέβεζας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση του κάστρου του Παντοκράτορα. Χίλια ευχαριστώ σε όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν, ενδιαφέρθηκαν, αγχώθηκαν και ίδρωσαν για το Pre/Post γιατί χωρίς αυτούς το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιούνταν.

Τα καλά λόγια του κόσμου που παραβρέθηκε είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και χαιρόμαστε που υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Ελπίζουμε να διασκεδάσατε και να περάσατε όμορφα. Περισσότερα σύντομα.

Με εκτίμηση,

The dB Sounds Team

www.dbsounds.gr

No comments:

Post a Comment