Friday, April 4, 2014

Pre/Post Fest 4th Edition

Το Pre/Post επιστρέφει δυναμικά για τέταρτη χρονιά. Με περισσότερο μουσικό πλουραλισμό, ασυναγώνιστο line-up...ήλιο, ζέστη και διάθεση για ξεφάντωμα. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Pre/Post Fest 4th Edition. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου η dB Sounds διοργανώνει στην πόλη της Πρέβεζας σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στην θάλασσα ένα μουσικό φεστιβάλ βασισμένο στην εναλλακτική μουσική, στην χορευτική μουσική, στην ποιοτική μουσική και στην καλή διάθεση! Το Κάστρο του Παντοκράτορα θα φιλοξενήσει και φέτος το Pre/Post Festival που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Αυγούστου. Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τα συγκροτήματα που αποτελούν το line-up του φετινού Pre/Post Fest.

Jammaroots Full Band
Για τι ταξιδιάρικες στιγμές της ημέρα, οι Jammaroots επιστρέφουν στην Πρέβεζα και στο Pre/Post Fest δύο χρόνια μετά για να μας οδηγήσουν και πάλι στα πολύχρωμα μονοπάτια της μουσικής τους. Dub/Reggae/Soul ρυθμοί που αποδίδουν καταπληκτικοί μουσικοί βασισμένοι στην πανέμορφη φωνή της Sistah Marias. Η παρουσία των Jammaroots εγγυάται την εξύψωση της διάθεσής μας και συνιστά την προετοιμασία μας για χορό και ξεφάντωμα.
https://www.youtube.com/watch?v=KmW8ne14ezA

The Thriller
Κιθάρα, μπάσο drums και φύγαμε για...Rock N Roll. Οι εξαιρετικοί The Thriller είναι βέβαιο με το εκρηκτικό rockabilly τους δεν αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Ετοιμαστείτε για μια δυναμική εμφάνιση από μία μπάντα που ξέρει να ξεσηκώνει τα πλήθη με το ατίθασο rock n roll της και την αστείρευτη ενέργεια που τους διακρίνει.

https://www.facebook.com/pages/The-Thriller-band/229662467072419

https://www.youtube.com/watch?v=vgjA92XdqiU



Dysanatolia (Δυσανατολια)
Νότες ανατολής, βαλκανικές εξάρσεις και παραδοσιακά περάσματα από τους Dysanatolia. Εκεί που η παράδοση συναντά την ιδιαιτερότητα και την εξέλιξη οι Dysanatolia εμφανίζονται στο φετινό Pre/Post για να μας καταπλήξουν.

https://www.facebook.com/dysanatolia

https://www.youtube.com/watch?v=kzIeEcPdH3c



Sound Leaks
Μια πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα με εκπληκτικές δυνατότητες είναι οι Sound Leaks. Κινηματογραφικό post-rock με μαγευτικό ήχο όπου η απουσία φωνητικών περνάει απλά απαρατήρητη. Οι Sound Leaks ξέρουν να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που σίγουρα θα σας γοητεύσει.

https://www.facebook.com/pages/Sound-Leaks/651588528265663


PRE/POST Festival 4th Edition
ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις, σύντομα.

+30 6940 9745 27
info@dbsounds.gr

Μια διοργάνωση της dB Sounds


No comments:

Post a Comment